Në kuadër të zhvillimit dhe zgjerimit të aktiviteteve të saj, kompania AUTO LLAPI SH.P.K., është në kërkim të kandidatëve të motivuar dhe që kanë dëshirë të bëhen pjesë e ekipit tonë:

Agjent i shitjes – Prishtinë: 3 Pozita

Apliko këtu

Forma e Aplikimit

Agjent i shitjes – Prishtinë: 3 Pozita
Apliko këtu

Shitës në dyqan – Prishtinë: 2 Pozita

Apliko këtu

Forma e Aplikimit

Shitës në dyqan – Prishtinë: 2 Pozita
Apliko këtu

Arkatare – Prishtinë / Zyre Qendrore: 1 Pozitë

Apliko këtu

Forma e Aplikimit

Arkatare – Prishtinë / Zyre Qendrore: 1 Pozitë
Apliko këtu

Depoist- Prishtinë: 2 Pozita

Apliko këtu

Forma e Aplikimit

Depoist- Prishtinë: 2 Pozita
Apliko këtu