Mirësevini te Auto Llapi

Kush jemi ne?

20 vite në treg

AUTO LLAPI emër i njohur që ka dominuar për 20 vite në tregun e importit dhe shpërndarjes së pjesëve të makinave. Ne jemi importuesi dhe shpërndarësi më i madh i auto pjesëve në Kosovë.

Kompania është themeluar në vitin 2000, aktiviteti kryesor i kompanisë tonë është importi, shitja me shumicë dhe pakicë e pjesëve për të gjitha makinat evropiane, ne gjithashtu ofrojmë pjesë për makinat aziatike dhe koreane

auto-llapi-min-1024x767
Uj2RFvF2NG

2022

Sot...

Kompani lider në treg me një asortiment të gjerë të artikujve nga brendet më të njohura botërore. Me bashkëpunim të shkëlqyeshëm me partnerë vendorë dhe të jashtëm ne po i zgjerojmë kapacitetet tona duke hapur degët tona në të gjithë Kosovën