ana_slider_1foto

Teknorot – prodhuesi kryesor evropian për komponentët e sistemit të drejtimit për automjete.

Teknorot është prodhuesi kryesor evropian për komponentët e sistemit të drejtimit për automjete. Duke filluar udhëtimin e tij sektorial me kapital lokal në 1992, Teknorot sot vazhdon prodhimin me objekte me sipërfaqe totale 160.000 m², duke përfshirë një park të madh makinerish, me më shumë se 1.900 të punësuar. Kur përfshihen objektet e saj globale, kompania i shërben industrisë së automjeteve me mbi 2.300 punonjës dhe 190.000 m² zonë prodhimi. Produketet nga brendi Teknorot tani e tutje mund ti gjeni në të gjitha pikat tona.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *