Rreth Nesh

AUTO LLAPI është një emër i njohur që prej 20 vitesh dominon tregun e importit dhe shpërndarjes së pjesëve të veturave. Ne jemi importuesi dhe distributori më i madh i pjesëve të automjeteve në Kosovë.
Kompania është themeluar në vitin 2000. Aktiviteti kryesor i kompanisë tonë është importi, tregtimi me shumicë dhe pakicë i pjesëve për të gjitha makinat evropiane. Ne ofrojmë edhe pjesë për makina aziatike dhe koreane.

Zhvilluar nga Digital Pipili

AUTOLLAPI
Zgjedhni rrugën më të mirë për veturën tuaj!