ZGJEDHNI RRUGËN MË TË MIRË PËR VETURËN TUAJ!

PRODUKTET MË TË SHITURA

Disa Fakte

Kompani lider në treg me një asortiment të gjerë të artikujve nga brendet më të njohura botërore. Me bashkëpunim të shkëlqyeshëm me partnerë vendorë dhe të jashtëm ne po i zgjerojmë kapacitetet tona duke hapur degët tona në të gjithë Kosovën.

9

Dyqanet

10000

m2

35000

Products

Partnerët

Ne kemi mbi 70 partner botëror!

AUTOLLAPI
Zgjedhni rrugën më të mirë për veturën tuaj!