Vaj Swd Primus HDC SAE 5W-40 1/1

Gjenerata më e re e vajit me fërkime të ulta me performancë të lartë për makinat e pasagjerëve dhe automjetet e lehta komerciale.

6.00

In Stock
SKU: 31167.180 Category: Tags: , , , , ,
5w-40
hdc
primus
sae
Swd
Vaj

Description

Gjenerata më e re e vajit me fërkime të ulta me performancë të lartë për makinat e pasagjerëve dhe automjetet e lehta komerciale.