Vaj Swd Primol Power Synth SAE 10W-40 1/1

Code: 31345.170

Vaj gjysmë sintetik me fërkim të ulët për motorët me naftë dhe benzinë ​​në kamionë dhe makina pasagjerësh.
I përshtatshëm për Turbo Karikuesin dhe Injeksionin e Karburantit.

5.00

In Stock
Primol
Swd
Vaj

Description

Vaj gjysmë sintetik me fërkim të ulët për motorët me naftë dhe benzinë ​​në kamionë dhe makina pasagjerësh.
I përshtatshëm për Turbo Karikuesin dhe Injeksionin e Karburantit.