Vaj SlovenOil SAE 15W-40 SF/CF 1/1

Vaj motorik monogradë efektiv për motora dizell dhe me benzinë me apo pa turbo.

2.50

In Stock
Category: Tags: , , , ,
15W-40
sae
SF/CF
SlovenOil
Vaj

Description

Vaj motorik monogradë efektiv për motora dizell dhe me benzinë me apo pa turbo.