Vaj Swd Primol Power Synth SAE 10W-40 4/1

Code: 31345.470

Vaj gjysmë sintetik me fërkim të ulët për motorët me naftë dhe benzinë ​​në kamionë dhe makina pasagjerësh.
I përshtatshëm për Turbo Karikuesin dhe Injeksionin e Karburantit.

18.00

In Stock
10W-40
Primol
Swd
Vaj
vajra

Description

Vaj gjysmë sintetik me fërkim të ulët për motorët me naftë dhe benzinë ​​në kamionë dhe makina pasagjerësh.
I përshtatshëm për Turbo Karikuesin dhe Injeksionin e Karburantit.