Osram D1S 35W PK32D-2 4X1 FS1 Xenarc Standard

Llambat XENARC ORIGJINALE bëjnë përshtypje me një gamë të gjerë produktesh dhe me cilësi të besueshme OEM. Përdoret me sukses në miliona automobila të rinj nga prodhues të njohur, qoftë si pajisje fillestare standarde apo pjesë këmbimi origjinale. Me deri në 4,500 temperaturë të ngjyrave Kelvin, drita e tyre është më afër dritës natyrore të ditës sesa drita konvencionale e halogjenit me 3,200 Kelvin

40.00

In Stock
SKU: 66140 Category: Tags: , , , , , , ,
35W
4X1
D1S
FS1
Osram
PK32D-2
Standard
Xenarc

Description

Llambat XENARC ORIGJINALE bëjnë përshtypje me një gamë të gjerë produktesh dhe me cilësi të besueshme OEM. Përdoret me sukses në miliona automobila të rinj nga prodhues të njohur, qoftë si pajisje fillestare standarde apo pjesë këmbimi origjinale. Me deri në 4,500 temperaturë të ngjyrave Kelvin, drita e tyre është më afër dritës natyrore të ditës sesa drita konvencionale e halogjenit me 3,200 Kelvin