Osram 12V H7 55W PX26d FS1

Llamba halogjene OSRAM ORIGINAL LINE kombinon cilësi të lartë dhe shkëlqim mbresëlënës, një jetë të besueshme shërbimi dhe një raport të shkëlqyeshëm të performancës së çmimit.

3.00

In Stock
SKU: 64210 Category: Tags: , , , , ,
12V
55W
FS1
H7
Osram
PX26d

Description

Llamba halogjene OSRAM ORIGINAL LINE kombinon cilësi të lartë dhe shkëlqim mbresëlënës, një jetë të besueshme shërbimi dhe një raport të shkëlqyeshëm të performancës së çmimit.