Disk i pare VW Golf 5/6+Audi A3(280mm) 2003-/2008- me ftohje

Komplet disqesh frenash boshti i përparmë me disqe dhe jastëk për VW Golf V + VI; deri në 85kW.

30.00

In Stock
SKU: 09.9167.10 Category: Tags: , , , ,
2003-/2008
Audi A3(280mm)
Disk
ftohje
VW Golf 5/6+

Description

Komplet disqesh frenash boshti i përparmë me disqe dhe jastëk për VW Golf V + VI; deri në 85kW.