Rreth nesh

20 vite në treg

AUTO LLAPI emër i njohur që ka dominuar për 20 vite në tregun e importit dhe shpërndarjes së pjesëve të makinave. Ne jemi importuesi dhe shpërndarësi më i madh i auto pjesëve në Kosovë. Kompania është themeluar në vitin 2000, aktiviteti kryesor i kompanisë tonë është importi, shitja me shumicë dhe pakicë e pjesëve për të gjitha makinat evropiane, ne gjithashtu ofrojmë pjesë për makinat aziatike dhe koreane.

Sot...

Kompani lider në treg me një asortiment të gjerë të artikujve nga brendet më të njohura botërore. Me bashkëpunim të shkëlqyeshëm me partnerë vendorë dhe të jashtëm ne po i zgjerojmë kapacitetet tona duke hapur degët tona në të gjithë Kosovën

Pse të zgjedhni Auto Llapi?

Ajo që ne iu ofrojmë klientëve tanë janë çmimet konkurruese me cilësi të lartë, shërbim i shpejtë dhe profesional, stafi ynë është çelësi i suksesit tonë, ata janë shumë profesional dhe kujdesen shumë për klientët dhe furnizuesit tanë.

✔ Çmime konkurruese
✔ Cilësi e lartë e produkteve
✔ Staf professional

Qëllimi ynë është që të ofrojmë pjesët më të mira dhe shërbimet me çmime të përballueshme për t’iu rikthyer në rrugë sa më shpejtë.

Ekip Profesional

Së shpejti
Së shpejti
Së shpejti
Së shpejti
Së shpejti
Së shpejti
Së shpejti
Së shpejti
Së shpejti
Së shpejti
Së shpejti
Së shpejti

Cfarë thonë të tjerët për ne!

Disa numra

+
Produkte
+
Staf
Dyqane
m2
hapsirë