Teknorot – prodhuesi kryesor evropian për komponentët e sistemit të drejtimit për automjete.

on
Categories: Lajme

Teknorot është prodhuesi kryesor evropian për komponentët e sistemit të drejtimit për automjete. Duke filluar udhëtimin e tij sektorial me kapital lokal në 1992, Teknorot sot vazhdon prodhimin me objekte me sipërfaqe totale 160.000 m², duke përfshirë një park të madh makinerish, me më shumë se 1.900 të punësuar.
Kur përfshihen objektet e saj globale, kompania i shërben industrisë së automjeteve me mbi 2.300 punonjës dhe 190.000 m² zonë prodhimi.

Produketet nga brendi Teknorot tani e tutje mund ti gjeni në të gjitha pikat tona.