JEMI DISTRIBUTOR EKSKLUZIV I MBI 70 BRENDEVE Kontakto A JENI GATI PËR DIMËR? 10% Zbritje Gomat Kenda kanë arritur. Zbritje në të gjitha modelet.
Bëhu gati për dimër.
Porosit Online GOMAT KENDA

Modele të ndryshmeVAJRA

Cmime të arsyeshme

Auto pjesë Mbi 30 mijë pjesë

Prodhuesit më të njohur botëror.

Servisimi i veturave

Rregullimi i frenave, ndërrimi
i vajit e riparimet tjera të veturës.

Kontakti

No products were found matching your selection.

Çmime konkurruese

Produkte me çmimet me të lira.

Cilësi e lartë e produkteve

Sipas standardeve.

Staf profesional

Kujdesi ndaj klientëve.

Oferta Mujore

Zbritje për antarët AutoLlapi.

 • Vajra

  Vaj SlovenOil SAE 10W-40 NM Power 1/1

  Vaji për motor, pjesërisht sintetik I kualitetit të lartë për shumë përdorime për lyerje të motorëve dizel dhe benzin me ose pa mbushje turbo. Siguron zgjatjen e intervalit të ndrrimit.

  4.00 Add to cart
 • Vajra

  Vaj Swd Primus HDC SAE 5W-40 1/1

  Gjenerata më e re e vajit me fërkime të ulta me performancë të lartë për makinat e pasagjerëve dhe automjetet e lehta komerciale.

  20.00 Add to cart

Rejat